TropicalSim Forum
FSX KDCAx Jetways issues Help! - Printable Version

+- TropicalSim Forum (http://tropicalsim.net/forum)
+-- Forum: Forum TropicalSim (http://tropicalsim.net/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: TropicalSim Forum (http://tropicalsim.net/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: FSX KDCAx Jetways issues Help! (/showthread.php?tid=293)

Pages: 1 2


FSX KDCAx Jetways issues Help! - trisho0 - 04-07-2018

Loaded PMDG 737 in FSX sim the KDCAx airport, Gate 37 and found jetways not attached to the building.
How to fix it?


RE: FSX KDCAx Jetways issues Help! - TropicalSim - 04-08-2018

Hello,

Remove other KDCA airports you may have installed, those jetways do not belong to our product, as you can see they are very different to our jetways, which are properly attached to the buildings.

Best Regards,

Leandro Machado
http://www.TropicalSim.com


RE: FSX KDCAx Jetways issues Help! - trisho0 - 04-08-2018

(04-08-2018, 04:38 AM)TropicalSim Wrote: Hello,

Remove other KDCA airports you may have installed, those jetways do not belong to our product, as you can see they are very different to our jetways, which are properly attached to the buildings.

Best Regards,

Leandro Machado
http://www.TropicalSim.com

Quote:I ran Simple Airport Scanner and only found is Tropicalsim AFX_KDCA.bgl from FSX but I found when I deactivate SODE for FSX then those extra jetways are gone. I need SODE activated for other airports.

Also, I found from ProgramData\12bPilot\SODE\sdx folder files from DRZEWIECKI DESIGN and YES! it adds those jetways unless if I rename to "off". Any thoughts to fix it?



RE: FSX KDCAx Jetways issues Help! - trisho0 - 04-08-2018

I noticed Tropicalsim installed SODE folder for SAEZ2016, SBGL2016 and SBRJ2018 in FSX. The KDCAx doesn't have that SODE folder that I could add it in ProgramData folder?


RE: FSX KDCAx Jetways issues Help! - TropicalSim - 04-08-2018

KDCA does not have SODE. It was released in 2011, many years before SODE even existed.

"it adds those jetways unless if I rename to "off". Any thoughts to fix it?"

You just said it yourself... rename the jetways from DRZEWIECKI DESIGN to off. Simple Cool


RE: FSX KDCAx Jetways issues Help! - trisho0 - 04-08-2018

Many thanks Leandro for your support. Is there a way to tell SODE don't touch KDCA in FSX sim? I think SODE automatically see all sims and load their jetways accordingly. If I rename DD file then P3Dv4 will be no jetways for DD Washington X. Any thoughts on how to deal with SODE settings or configuration, maybe from Windows Registry?


RE: FSX KDCAx Jetways issues Help! - TropicalSim - 04-09-2018

Hi,

I don't think so, but to be sure you should contact SODE's author about this.

Best Regards,

Leandro Machado
http://www.TropicalSim.com


RE: FSX KDCAx Jetways issues Help! - trisho0 - 04-09-2018

I understood thanks again. Any update for the airport to improve?


RE: FSX KDCAx Jetways issues Help! - trisho0 - 04-10-2018

Does TSIM KDCAx original jetways static or animated via Crtl+J in FSX ?


RE: FSX KDCAx Jetways issues Help! - TropicalSim - 04-10-2018

Hi,

Nope, animation via AES only.

Best,

Leandro